THE EDGE

Möten, människor och magi.Vi erbjuder möjligheterna.

Väljer du The Edge i Malmös nya stadsdel Hyllie flyttar du mer än bara ditt kontor.
Både ditt varumärke och dina medarbetare hamnar i ett bättre läge.
Husets ikoniska arkitektur säger något om vilka som väljer att sitta här. Via Citytunneln kan du checka in på Kastrup efter tolv minuter och till Malmö Central tar det bara sex minuter. Från takterrassen har du 360 graders panorama – ut över hav och ändlösa rapsfält. Och när skymningen faller, tänds ljusen längs den danska kusten. Det ger möjlighet till stunder av magi men också till lite mer ”edge” i tillvaron.
En helt vanlig måndag på jobbet.

A new space of mind

I kontorshuset The Edge skapar vi något som är ensamt i sitt slag. En plats som öppnar framtiden – lite tidigare. Tillsammans med oss kan du forma en kontorsmiljö som aktivt bidrar till ditt företags framgång tack vare nya idéer, kreativitet och en atmosfär där alla trivs.

Den skarpa, tio våningar höga, glasfasaden balanseras av en harmonisk och levande interiör. Dagsljusets ständiga närvaro ger en varm och välkomnande känsla.

Den höga takhöjden på kontoren skapar rymd åt både människa och själ. Från den meditativa takterrassens svagt sluttande sedumytor, till markplanets öppna atmosfär.

Läget i Hyllie ger dig direkt anslutning till Köpenhamn och resten av världen. Dessutom finns all tänkbar shopping, restauranger och service, alldeles runt hörnet.

A new face of mind

The Edge blir ett landmärke för det nya Malmö. Den skulpturala signaturbyggnaden är gestaltad av den svensk-italienske arkitekten Erik Giudice.

De bärande idén för byggnadens gestaltning är en enkel och enhetlig form som uppfattas olika från olika håll. Exteriören skär igenom omgivningens arkitektoniska brus. Tonen är internationell.

Det strama formspråket får liv av fasadens genomgående glasmoduler som är antingen klara, halvgenomskinliga eller helt vita.

The Edge får tio våningar men kommer att uppfattas som betydligt högre eftersom etagen är högre än normalt.

Takterrassen får en kontemplativ atmosfär med inspirerande inslag av sedumytor, sten, trä och växtlighet. Den 360-gradiga utsikten är enastående över hav, stad och öppet landskap.

A new place of mind

Från måndagsmötet till fredagens event är atmosfären i The Edge starkt präglad av öppen rymd. Glasväggarna ger kaskader av ljus och en given transparens mot omgivningen.

Arbetsplatserna är placerade utmed glasväggarna, takhöjden är tre meter. Här har du möjlighet att utforma en arbetsmiljö, ensam i sitt slag – anpassad efter din organisations unika arbetssätt.

På Midroc Property Development har vi stor erfarenhet av att skapa allt från aktivitetsbaserade miljöer till öppna landskap eller traditionella cellkontor. Vill du senare förändra din miljö är all teknik modulanpassad.

Entréplanet domineras av öppna ytor och en takhöjd på 4,5 meter. Här finns ytor för gemenskap, konferens med mera. Takterrassens sluttande grönytor har en enastående havsutsikt och är platsen för dina personal- eller kundevent.

Vill du träna på lunchen? I källarplanet kommer det att finnas en sportdepå där du kan förvara cykeln, ta en dusch och byta om.

A new base of mind

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagskluster. Här öppnas allt från större huvudkontor, till kreativa IT-bolag med foten i dörren till en global marknad.

Orsaken till Hyllies kraftiga expansion är inte bara det gynnsamma läget, även om Citytunnelns tolv minuter till Kastrup och sex minuter till Malmö central talar sitt tydliga språk. Många lockas av Hyllies internationella miljö där de spektakulära signaturbyggnaderna nu reser sig. The Edge är den senaste i raden.

En oväntad fördel är närheten till all tänkbar service. Det storhandlas och uträttas ärenden på lunchen eller efter jobbet. Folk går gymmet eller tar en löprunda ner till havet. Livspusslet blir plötsligt en smula enklare.

Allt detta gör att ditt företags varumärke och position kan flyttas fram. Ett kontor i The Edge kan även attrahera rätt kollegor och bli en avgörande del av ditt företags employer branding.

Stäng

Upplev utsikten från takterassen.
Du kan själv styra den i 360°.

Exempel på aktivitetsbaserat kontor

Exempel på cellkontor

The Edge ligger vid Malmömässan, i hörnet av Hyllie Vattenparksgata och Mässgatan. Med tåg tar det endast 12 minuter till Copenhagen Airport, 27 minuter till Köpenhamns Hovedbanegård och 6 minuter till
Malmö Centralstation.

Ladda ner broschyr

Vill du veta mer?